Huisbezoek, buitentherapie en beeldbellen

Vanuit mijn werk bij een grote GGZ-instelling ben ik gewend met kwetsbare mensen te werken, die soms te bang zijn om van huis te gaan. In mijn praktijk wil ik mensen met een dergelijke kwetsbaarheid graag hulp blijven bieden.

Ik bied de mogelijkheid op huisbezoek te komen. Ook bied ik buitensessies aan. Het kan zijn dat thuis ook geen geschikte plek is om een gesprek te voeren. Buiten wandelen kan dan een oplossing zijn. Het kan ook voorkomen dat het handig is op locatie te oefenen, met specifieke angstklacht. Huisbezoek en buitentherapie bied ik aan in het gebied met een straal van maximaal 3 km gemeten vanaf mijn praktijk.

Beeldbellen is voor mij een goede manier gebleken om behandeling te kunnen aanbieden. Het kan zijn dat enkele sessies online plaatsvinden, indien nodig of gewenst, maar een volledige online behandeling behoort ook tot de mogelijkheden.