Contact

​U kunt vrijblijvend uw vraag stellen of u aanmelden na een verwijzing door uw huisarts of bedrijfsarts. Dit kan door een voicemailbericht in te spreken op 06-44599539 of door een email te sturen naar NAKerckhoffs@psychologiepraktijkdelft.nl

De wachttijd
Als u zich heeft aangemeld en een datum heeft voor intake, dan is de wachttijd tot intake momenteel ongeveer 2 weken. Na intake is er geen wachttijd tot de start van de behandeling. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met mij of uw zorgverzekeraar om te verzoeken om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (treeknormen).​

Adresgegevens praktijk:

Molslaan 121, 2611 RK, Delft
foto_van_adres

U kunt aanbellen op de bel rechts naast de deur behorende bij mijn praktijk en vervolgens plaatsnemen in de wachtkamer op de begane grond binnen het bedrijfsverzamelgebouw.

wachtkamer

Bereikbaarheid

10 minuten lopend vanaf NS-station Delft

Per auto: U rijdt naar de Zuidpoortgarage (staat op borden aangegeven). Parkeer aldaar en loop naar boven (het Bastiaanplein), ga voor de V&D naar links. Steek de brug over en ga rechtdoor de Kruisstraat in, neem dan de eerste straat rechts: de Molslaan. Looptijd vanaf de parkeergarage 3-5 minuten.

Bedrijfsgegevens:

KVK: 71627340

AGB code praktijk: 94064098

AGB code zorgverlener: 94103701

BIG registratie: 49923332125

AVG/kwaliteitsstatuut: 

Ik werk volgens de richtlijnen van de wet Algemene Verordering Gegevensbescherming. Het privacybeleid is in te zien in de praktijk, evenals het Kwaliteitsstatuut.

In geval van nood:

Bij kwesties die zo dringend zijn met betrekking tot uw psychische gezondheid dat u niet kunt wachten tot uw intake of uw volgende afspraak in de praktijk, of totdat u met de praktijk contact heeft kunnen leggen, belt u voor spoedzorg uw eigen huisarts. Buiten kantoortijden is dat in Delft de huisartsenpost: 015-2511930 (gevestigd in Reinier de Graaf ziekenhuis).