Contact

Helaas heb ik op dit moment geen ruimte voor nieuwe cliënten. Zodra er weer ruimte is, wordt dat hier vermeld.

​Je kunt vrijblijvend je vraag stellen of je aanmelden na een verwijzing door uw huisarts of bedrijfsarts. Dit kan door een email te sturen naar NAKerckhoffs@psychologiepraktijkdelft.nl

 
Na intake is er geen wachttijd tot de start van de behandeling. Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kun je altijd contact opnemen met mij of uw zorgverzekeraar om te verzoeken om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (treeknormen).​
 

Adresgegevens praktijk:

Molslaan 121, 2611 RK, Delft
foto_van_adres

Je kunt aanbellen op de bel rechts naast de deur behorende bij mijn praktijk en vervolgens plaatsnemen in de wachtkamer op de begane grond binnen het bedrijfsverzamelgebouw.

wachtkamer

Bereikbaarheid

10 minuten lopend vanaf NS-station Delft

Per auto: Je rijdt naar de Zuidpoortgarage (staat op borden aangegeven). Parkeer aldaar en loop naar boven (het Bastiaanplein), ga voor de Jumbo naar links. Steek de brug over en ga rechtdoor de Kruisstraat in, neem dan de eerste straat rechts: de Molslaan. Looptijd vanaf de parkeergarage 3-5 minuten.

Bedrijfsgegevens:

KVK: 71627340

AGB code praktijk: 94064098

AGB code zorgverlener: 94103701

BIG registratie: 49923332125

AVG/kwaliteitsstatuut: 

Ik werk volgens de richtlijnen van de wet Algemene Verordering Gegevensbescherming. Het privacybeleid is in te zien in de praktijk, evenals het Kwaliteitsstatuut.

Niet tevreden?

In onze beroepsgroep is er goede regelgeving over privacy en klachtenprocedures. Mocht je vragen hebben daarover, of ontevreden zijn over de behandeling, leg het voor aan je behandelaar. Binnen de praktijk wordt naar beste kunnen en vermogen gewerkt, wanneer je er onverhoopt toch niet uitkomt, dan vindt je meer informatie over hoe te handelen, bij P3NL, waar de praktijk via de beroepsvereniging bij is aangesloten.

In geval van nood:

Bij kwesties die zo dringend zijn met betrekking tot je psychische gezondheid dat je niet kunt wachten tot de intake of volgende afspraak, bel voor spoedzorg uw eigen huisarts. Buiten kantoortijden is dat in Delft de huisartsenpost: 015-2511930 (gevestigd in Reinier de Graaf ziekenhuis).